Γιόκιτς - Γουέστμπρουκ: Παρέα στους Νάγκετς ο πρώτος και τέταρτος σε triple double ever

Γιόκιτς - Γουέστμπρουκ: Παρέα στους Νάγκετς ο πρώτος και τέταρτος σε triple double ever

Νίκος Καρφής
Γιόκιτς

bet365

Οι Νάγκετς θα έχουν στο ρόστερ τους για τη νέα σεζόν δύο... καθηγητές του triple double.

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ θα παίζει στους Νάγκετς τη νέα σεζόν ψάχνοντας το πρώτο δαχτυλίδι της καριέρας του, κάτι που απέτυχε να κάνει στα φοβερά χρόνια του στους Θάντερ και στη συνέχεια σε Ρόκετς και Λέικερς.

Στο Ντένβερ θα βρει τον φοβερό και τρομερό Νίκολα Γιόκιτς που ανήκει στους 3-4 κορυφαίους παίκτες του πλανήτη τα τελευταία χρόνια. Στους «σβόλους» τη νέα σεζόν θα παίζουν παρέα δηλαδή δύο... καθηγητές του triple double με ότι αυτό συνεπάγεται.

Φυσικά ο «Russ» είναι πρώτος σε triple double στην ιστορία του ΝΒΑ έχοντας 199 συνολικά και δεν απειλείται από κανέναν άμεσα. Παρα μόνο από τον συμπαίκτη του στο μέλλον, τον Σέρβο σέντερ. Ο Joker βρίσκεται στην 4η θέση της λίστας με 130 και κυνηγά τον Μάτζικ Τζόνσον που έχει 138. Πιθανότατα θα τον ξεπεράσει τη σεζόν που διανύουμε. Στη δεύτερη θέση είναι ο Ρόμπερτσον με 181.

Δύο παίκτες που έχουν κάνει τα triple double να μοιάζοντας παιχνιδάκι, όντας συχνά πυκνά διψήφιοι ταυτόχρονα σε πόντους, ασίστ και ριμπάουντ. Δύο σπουδαίες μορφές της κορυφαιας λίγκας του πλανήτη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα