Βούτσεβιτς: «Νομίζω ότι μπορώ να συνεχίσω σε υψηλό επίπεδο, θέλω να παίζω μέχρι τα 37 μου»

Βούτσεβιτς: «Νομίζω ότι μπορώ να συνεχίσω σε υψηλό επίπεδο, θέλω να παίζω μέχρι τα 37 μου»

Newsroom
Ο Βούτσεβιτς με τους Μάβερικς

bet365

Ο Νίκολα Βούτσεβιτς δεν σκέφτεται την απόσυρση του από την ενεργό δράση, λέγοντας πως θα ήθελε να μείνει για τουλάχιστον άλλη μια τετραετία στο NBA.

Ο 33χρονος Μαυροβούνιος σέντερ διανύει την τέταρτη του σεζόν με την φανέλα των Σικάγο Μπουλς και σε δηλώσεις του αναφέρθηκε σχετικά με το μέλλον του αλλά και με το πότε έχει σκοπό να βάλει τέλος στην μπασκετική του καριέρα.

Ο άλλοτε παίκτης των Φιλαδέλφια Σίξερς και των Ορλάντο Μάτζικ υπογράμμισε πως νιώθει πολύ καλά αυτή την περίοδο και πως έχει σκοπό να βρίσκεται στα παρκέ σίγουρα για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, δηλαδή μέχρι και τα 37 του, χωρίς να γνωρίζει τι θα γίνει στο μέλλον.

«Γνωρίζω ότι είμαι στο ΝΒΑ 13 χρόνια και ότι το τέλος δεν είναι μακριά. Δεν πιστεύω ότι θα παίξω άλλα 13 χρόνια, αλλά έχω άλλα δύο χρόνια με τους Μπουλς και μετά από αυτό, θα ήθελα να παίξω άλλα δύο. Νομίζω ότι μπορώ να συνεχίσω σε υψηλό επίπεδο για αυτό το διάστημα και μετά θα δούμε. Δεν το σκέφτομαι πολύ αυτή τη στιγμή.

Νιώθω υπέροχα, απολαμβάνω το παιχνίδι και οι γιοι μου γίνονται μεγαλύτερο κίνητρο. Είναι μεγαλύτεροι τώρα και έχουν μεγαλύτερη επίγνωση του τι κάνω, έρχονται σε προπονήσεις και παιχνίδια. Θέλω να θυμούνται ότι έπαιζα και ότι ασχολήθηκα με το μπάσκετ σε υψηλό επίπεδο. Θα ήθελα οι άνθρωποι να με θυμούνται για αυτό που ήμουν, για τα επιτεύγματά μου και όχι για το ότι έχω περάσει την ακμή μου. Θέλω να είμαι αυτός που θα πει «Ευχαριστώ», όταν έρθει η ώρα να φύγω».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα