Ιδιοκτήτρια Λέικερς για Λεμπρόν: «Είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος μας παίκτης αλλά η αξία που δίνει στην ομάδα δεν συγκρίνεται»

Ιδιοκτήτρια Λέικερς για Λεμπρόν: «Είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος μας παίκτης αλλά η αξία που δίνει στην ομάδα δεν συγκρίνεται»

Newsroom
Λεμπρόν Λέικερς

bet365

Η ιδιοκτήτρια των Λος Άντζελες Λέικερς, Τζίνι Μπας, αναφέρθηκε στον Λεμπρόν Τζέιμς και στο συμβόλαιο του πιστεύοντας πως μπορεί να είναι το ακριβότερο αλλά παραμένει μια πολύ καλή επένδυση για την ομάδα.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς επέκτεινε, το καλοκαίρι, την συνεργασία του με τους Λέικερς, βάζοντας την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο, κάτι το οποίο τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της ομάδος. Ο «βασιλιάς» θα λάβει στον τραπεζικό του λογαριασμό την φετινή σεζόν 48.7 εκατομμύρια δολάρια.

Το συγκεκριμένο θέμα σχολίασε η ιδιοκτήτρια της ομάδος, η οποία πιστεύει πως μπορεί το ποσό που θα βγάλει η ομάδα από τα ταμεία της για τον Λεμπρόν να είναι μεγάλο αλλά σίγουρα δεν συγκρίνεται με την πραγματική αξία που δίνει στην ομάδα ο 39χρονος σταρ.

«Ναι, είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος μας παίκτης, αλλά ακόμα κι έτσι εμένα μου φαίνεται σαν τιμή προσφοράς. Είναι απλά φανταστικός. Εφόσον υπάρχει το salary cap , μπορούμε να τον πληρώσουμε μόνο έως ένα συγκεκριμένο ποσό»

Ενώ συμπλήρωσε: «Μας προσθέτει μεγάλη φήμη, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Το ίδιο συνέβαινε και με τον Μάτζικ Τζόνσον και τον Κόμπε Μπράιαντ, οι οποίοι θα έπρεπε πιθανότατα να πληρώνονται τα διπλάσια από ότι έπαιρναν. Μπορούμε όμως να δώσουμε στον ΛεΜπρόν μόνο το μάξιμουμ συμβόλαιο».

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα