Καμπόκλο: Κάνει προπονήσεις με Γουόριορς και θέλει ΝΒΑ

Newsroom
Καμπόκλο

bet365

O Mπρούνο Καμπόκλο κάνει προπονήσεις με τους Γουόριορς, θέλοντας να επιστρέψει στο ΝΒΑ μετά το πέρασμα από την Παρτίζαν.

O Μπρούνο Καμπόκλο, ο οποίος συμμετείχε στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων με την Εθνική Βραζιλίας, αναμένεται να αποχωρήσει από την Παρτιζάν μολονότι ο ίδιος δήλωσε το προηγούμενο διάστημα ότι θέλει να συνεχίσει στην ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Aποχώρησε εν μέσω των τελικών στη σερβική λίγκα για το Ορλάντο δίχως να πάρει άδεια από την Παρτιζάν και η σεζόν 2024/25 θα τον βρει μακριά από το Βελιγράδι. Mάλιστα και ο Ζόραν Σάβιτς αναφέρθηκε στο status του Βραζιλιάνου σέντερ.

Ο Βραζιλιάνος κάνει ότι μπορεί για να βρει την ευκαιρία του και να επιστρέψει στο ΝΒΑ, αφού όπως δήλωσε και ο ατζέντης του προπονείται με τους Γουόριορς. «Προπονείται με τους Γουόριορς και θα συνεχίσει να το κάνει μέχρι την Πέμπτη, με στόχο να πάρει ένα συμβόλαιο. Πιστεύει ότι θα τα το πετύχει. Βρίσκεται σε επαφές με τη Χάποελ Τελ Αβίβ. Οι διαπραγματεύσεις για το deal πάνε καλά με τον Γιανάι (μεγαλομέτοχος) αποτελεί μια επιλογή», ήταν τα λόγια του ατζέντη του παίκτη στο Sports Channel.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα