ΛεΜπρόν: Σε δημοπρασία η φανέλα από το Λύκειο, αναμένεται να αποφέρει $1-2 εκατ. (vid)

ΛεΜπρόν: Σε δημοπρασία η φανέλα από το Λύκειο, αναμένεται να αποφέρει $1-2 εκατ. (vid)

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς.

bet365

Η φανέλα που φόρεσε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς στην εμβληματική φωτογράφιση για το Sports Illustrated, όντας ακόμη λυκειόπαιδο, βγαίνει ξανά σε δημοπρασία.

Το... αστείο ξεκινάει ως εξής: Είμαι μεγάλος θαυμαστής του ΛεΜπρόν Τζέιμς από τα χρόνια του στο κολέγιο. Ο Τζέιμς ανήκει σε μία ιδιαίτερη κάστα αθλητών.

Δεν έπαιξε μπάσκετ στο κολέγιο. Προτίμησε να κάνει τη μετάβαση απευθείας από το Λύκειο, όπου αγωνίστηκε με τη φανέλα του Σεντ Βίνσεντ/Σεντ Μέρις.

Μία φωτογράφιση για το περιοδικό Sports Illustrated, το οποίο είχε καυχηθεί στο εξώφυλλό του πως ο Τζέιμς είναι ο «εκλεκτός»!

Η φανέλα που φόρεσε ο Τζέιμς εκείνη τη σεζόν μπήκε σε δημοπρασία στις 27 Αυγούστου και αναμένεται να συγκεντρώσει 1-2 εκατομμύρια δολάρια.

Αν συμβεί αυτό, τότε θα μιλάμε για την πιο ακριβή φανέλα από παίκτη Λυκείου.

Η φανέλα έχει ήδη δημοπρατηθεί άλλες δύο φορές. Την πρώτη πουλήθηκε έναντι 187.500 δολαρίων, ενώ τη δεύτερη η τιμή της ανέβηκε στα 512.200 δολάρια.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα