Ο Αϊζάια Τόμας... καρφώνει τους Σέλτικς: «Δε μου είπαν πόσο σοβαρός ήταν ο τραυματισμός μου»

Ο Αϊζάια Τόμας... καρφώνει τους Σέλτικς: «Δε μου είπαν πόσο σοβαρός ήταν ο τραυματισμός μου»

Αϊζάια Τόμας

bet365

Ο Αίζάια Τόμας... ξεσπάθωσε κατά των Μπόστον Σέλτικς, για τον τραυματισμό που είχε υποστεί πριν από επτά χρόνια και ουσιαστικά του άλλαξε την καριέρα.

Ο Αίζάια Τόμας αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα «τι θα γινόταν αν...» στη σύγχρονη ιστορία του ΝΒΑ. Ένας σοβαρός τραυματισμός πριν από επτά χρόνια και ενώ ο ίδιος συνέχισε να παίζει - ακόμη και όταν «έφυγε» από τη ζωή η αδελφή του - αποτέλεσε το σημείο που άλλαξε για πάντα την καριέρα του.

«Αυτό που με πλήγωσε περισσότερο είναι ότι δεν μου εξήγησαν ποτέ την κατάσταση. Αν μου έλεγαν ότι μπορεί να γίνει χειρότερα, τότε θα έπαιρνα εγώ την απόφαση. Δεν μου ειπώθηκε ποτέ όμως αυτό», ανέφερε ο Τόμας σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Και συνέχισε: «Εγώ νόμιζα ότι είχα απλώς μία μελανιά, ένα τράβηγμα και σκέφτηκα ότι θα το ξεπεράσω. Μου έκαναν όμως τρεις ενέσεις κορτιζόνης στα play off, με την τελευταία να την κάνω πριν από το Game 7 με τους Γουίζαρντς για τον δεύτερο γύρο των playoffs. Στο Game 1 με τους Καβαλίερς δεν ένιωθα καλά. Ξαφνικά, στο Game 2 της σειράς με τους Καβαλίερς δέχθηκα ένα σκριν και ένιωσα έναν πόνο στο πίσω μέρος του γοφού μου που δεν είχα ξανανιώσει και σκεφτόμουν, τι έγινε τώρα; Τότε ήταν που τελείωσε η σεζόν για μένα».

«Μου πήρε τρία χρόνια να επανέλθω»

Τη σεζόν 2016-2017, ο Τόμας έκανε απίθανα πράγματα στο παρκέ, μετρώντας 28.9 πόντους και 5.9 ασίστ. Από τότε και μέχρι την πρόσφατη σεζόν, ο 35χρονος γκαρντ έχει φορέσει τη φανέλα 9 ομάδων στο ΝΒΑ, δίχως να θυμίζει σε τίποτα τον παίκτη των Σέλτικς.

«Στα νέα παιδιά που μας βλέπουν, μην κάνετε ένεση κορτιζόνης επειδή παίρνει μέρος του χόνδρου σας. Σε εμένα συνέβη αυτό. Αυτό τα ξεκίνησε όλα. Μετά με έστειλαν με ανταλλαγή στους Καβαλίερς. Ήμουν αναστατωμένος τότε επειδή ρίσκαρα την καριέρα μου για την ομάδα, επειδή δεν μου είπαν ποτέ πόσο σοβαρό τραυματισμό είχα, δεν μου είπαν τι θα συνέβαινε αν συνέχιζα να παίζω. Μου πήρε τρία χρόνια για να επανέλθω και να καταλάβω τι γινόταν», πρόσθεσε ο Τόμας.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα