Λεμπρόν Τζέιμς: Σε δημοπρασία φανέλα από το high school, εκτιμάται ότι θα φτάσει τα 2 εκατομμύρια δολάρια!

Λεμπρόν Τζέιμς: Σε δημοπρασία φανέλα από το high school, εκτιμάται ότι θα φτάσει τα 2 εκατομμύρια δολάρια!

Γιώργος Κούβαρης
Λεμπρόν

bet365

Στο... σφυρί βγαίνει φορεμένη φανέλα του Λεμπρόν Τζέιμς από αγώνα για το high scool και η οποία αναμένεται να «χτυπήσει» τρελά νούμερα!

Μπορεί να έχουν περάσει 21 χρόνια από τότε που ο Λεμπρόν Τζέιμς έβγαζε... μάτια με το St. Vincent-St. Mary στο πρωτάθλημα των high schools ωστόσο οι φανέλες του κοστίζουν σήμερα μια ολόκληρη περιουσία!

Κάτι που αποδεικνύεται περίτρανα από τη δημοπρασία μιας φανέλας που είχε φορέσει σε αγώνα τον Φεβρουάριο του 2002 κόντρα στο Archbishop Hoban Knights!

Συγκεκριμένα η «Julien's Auctions» δημοπρατεί τη συγκεκριμένη φανέλα με την τιμή εκκίνησης να έχει οριστεί στα 250.000 δολάρια. Όμως όπως φαίνεται το εν λόγω είναι... ψίχουλα μπροστά στην τελική τιμή, η οποία υπολογίζεται να φτάσει και τα δύο εκατομμύρια δολάρια!

Η ημερομηνία της δημοπρασίας έχει οριστεί για τις 27 Σεπτεμβρίου και ο οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος μπορεί να πάρει... σειρά ΕΔΩ.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα