Τζρου Χόλιντεϊ: «Δεν ξεπερνάει κάτι το πρωτάθλημα με τους Σέλτικς» (vid)

Τζρου Χόλιντεϊ: «Δεν ξεπερνάει κάτι το πρωτάθλημα με τους Σέλτικς» (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Χόλιντεϊ

bet365

Ο Τζρου Χόλιντεϊ κλήθηκε να συγκρίνει το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού με το πρωτάθλημα των Σέλτικς και η επιλογή του ήταν... ξεκάθαρη.

Είναι από τις απόψεις που πολλές φορές διίστανται. Ειδικά όταν αναφερόμαστε σε παίκτες του NBA. Άλλοι επιλέγουν τις διακρίσεις με την Team USA και άλλοι τα πρωταθλήματα.

Ο Τζρου Χόλιντεϊ κατέκτησε πρόσφατα το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού ως μέλος της εθνικής ομάδας της Αμερικής αλλά όταν κλήθηκε να κάνει τη σύγκριση με το πρωτάθλημα με τους Μπόστον Σέλτικς τον περασμένο Ιούνιο, η επιλογή του ήταν κάτι παραπάνω από... ξεκάθαρη.

«Σίγουρα ήταν υπέροχο το μετάλλιο στο Παρίσι. Ήμασταν κυριολεκτικά εμείς εναντίον του κόσμου. Όμως το πρωτάθλημα στη Βοστόνη ήταν καταπληκτικό. Δεν είμαι σίγουρος ότι μπορεί να το ξεπεράσει κάτι» είπε ο Χόλιντεϊ και συνέχισε: «Το πλήθος, το σουτ του Πρίτσαρντ, ήταν όλα τόσο απίθανα. Μετά ακολούθησε η παρέλαση. Οπότε δεν πιστεύω ότι μπορεί να υπάρξει σύγκριση».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα