Αντετοκούνμπο: Σε δημοπρασία μία σπάνια υπογεγραμμένη κάρτα, έχει ήδη συγκεντρώσει $10 χιλ.

Αντετοκούνμπο: Σε δημοπρασία μία σπάνια υπογεγραμμένη κάρτα, έχει ήδη συγκεντρώσει $10 χιλ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

bet365

Μία συλλεκτική κάρτα του Γιάννη Αντετοκούνμπο έχει βγει σε δημοπρασία και μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει 10.000 δολάρια!

Μία φορά πρωταθλητής. Δύο φορές MVP. Και κάτοχος σχεδόν όλων των ρεκόρ στην ιστορία των Μιλγουόκι Μπακς. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει γράψει τη δική του ιστορία στο ΝΒΑ. Και συνεχίζει να το κάνει. Με τα αντικείμενα που συνδέονται με αυτόν ή έχουν τη μορφή του να πωλούνται έναντι μεγάλων ποσών.

Μία εξαιρετικά σπάνια κάρτα με τη μορφή του Giannis από την rookie σεζον του στο ΝΒΑ (2031-2014), έχει μπει σε διαδικασία δημοπρασίας και ενώ απομένουν τέσσερις ημέρες για την ολοκλήρωσή της, ήδη έχουν συγκεντρωθεί 22 πονταρίσματα που φτάνουν τις 10.000 δολάρια!

Η κάρτα διαθέτει ένα κομμάτι από την εμφάνιση του Αντετοκούνμπο, αλλά και την υπογραφή του. Το τελευταίο την κάνει περισσότερο συλλεκτική, αφού είναι από τις λίγες κάρτες που ο Greek Freak έχει γράψει σχεδόν ολόκληρο το ονοματεπώνυμό του, κάτι που δε συνηθίζει.

Μάλιστα, η εταιρία έκδοσης των καρτών (Panini) έχει κυκλοφορήσει μόλις 10 κομμάτια σε όλον τον κόσμο.

Η συλλεκτική κάρτα του Αντετοκούνμπο.
Η συλλεκτική κάρτα του Αντετοκούνμπο.
@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα