Κάρι για την επέκταση του συμβολαίου του: «Σέβεσαι αυτούς που σε στήριξαν και σου έδωσαν την ευκαιρία»

Κάρι για την επέκταση του συμβολαίου του: «Σέβεσαι αυτούς που σε στήριξαν και σου έδωσαν την ευκαιρία»

Newsroom
Κάρι Στεφ

bet365

Ο Στέφ Κάρι μίλησε για την επέκταση του συμβολαίου του με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Στην ομάδα που ξεκίνησε την καριέρα του στο NBA, στην ίδια ομάδα θα την ολοκληρώσει! Όπως είναι γνωστό εδώ και μία ημέρα, ο Στεφ Κάρι επέκτεινε το συμβόλαιό του και για τη σεζόν 2026-27 η οποία θα του αποφέρει άλλα 62.6 εκατομμύρια δολάρια.

Ο ίδιος μιλώντας στο «The Athletic» στάθηκε στους λόγους για την απόφασή του καθώς θέλει να δει τον εαυτό του να κλείνει την καριέρα του σε μια ομάδα. Όπερ και σημαίνει ότι το 2027 ο Στεφ Κάρι θα είναι 39 ετών. Οπότε πολύ δύσκολα θα αποφασίσει να αγωνιστεί κάπου άλλου...

«Δεν είναι διαφορετικό από τη δική μου οπτική γωνία. Εκτιμάς για τη θέση, την ευκαιρία και την υποστήριξη που είχες από τους ανθρώπους οι οποίοι σε συντρόφευσαν σε όλο το ταξίδι σου. Πάντα έλεγα ότι ήθελα να παίξω σε μια ομάδα όλη μου την καριέρα» είπε ο Στεφ Κάρι και κατέληξε.

«Εξάλλου στόχος ήταν και είναι οι νίκες. Να κερδίζουμε. Και αυτό θα κάνουμε. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε στον εαυτό μας αυτήν την ευκαιρία. Οι προσδοκίες δεν έχουν αλλάξει».

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα