Τζέι Τζέι Ρέντικ: «Ο κατάλληλος άνθρωπος για τους Λέικερς»

Τζέι Τζέι Ρέντικ: «Ο κατάλληλος άνθρωπος για τους Λέικερς»

Newsroom
Ρέντικ

bet365

Η ιδιοκτήτρια των Λος Άντζελες Λέικερς αποθέωσε τον Τζέι Τζέι Ρέντικ θεωρώντας ότι είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να ηγηθεί προπονητικά της ομάδας.

Οι Λος Άντζελες Λέικερς προχώρησαν κατά τη διάρκεια της offseason σε αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας.

Ο άπειρος Τζέι Τζέι Ρέντικ ήταν εκείνος που ανέλαβε τα ηνία των (πάντα απαιτητικών) Λέικερς αντικαθιστώντας τον Ντάρβιν Χαμ με αποτέλεσμα να συγκεντρώσει πολλά σχόλια αμφισβήτησης. Παρόλα αυτά η Τζένι Μπας, ιδιοκτήτρια των Λος Άντζελες Λέικερς έσπευσε να αποθεώσει τον Ρέντικ και να εκφράσει την αμέριστη εμπιστοσύνη της!

«Είμαι ενθουσιασμένη με τον νέο μας προπονητή και θα μπορούσα να λέω συνέχεια το πόσο σπουδαίο θα είναι το μπάσκετ. Θα το δείξει και η ιστορία. Ψάχναμε για έναν υποψήφιο που θα έφερνε κάτι διαφορετικό και θα επένδυε πραγματικά στην ανάπτυξη νέων παικτών. Και ξέρετε, ο Τζέι Τζέι είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για εμάς» είπε η Μπας και συνέχισε:

«Θέλω να μιλήσει το έργο από μόνο του. Πρέπει να του δώσουμε χρόνο για να εδραιώσει αυτό που θέλει να καθιερώσει. Υπάρχει πολλή εμπειρία. Ξέρει το πρωτάθλημα και πιστεύω ότι θα είναι ένας μεγάλος ηγέτης».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα