Και ο Ντουάιτ Χάουαρντ... καρφώνει τον Γκομπέρ: «Δεν αξίζει τόσα βραβεία καλύτερου αμυντικού»

Και ο Ντουάιτ Χάουαρντ... καρφώνει τον Γκομπέρ: «Δεν αξίζει τόσα βραβεία καλύτερου αμυντικού»

Ο Ρούντι Γκομπέρ.

bet365

Ο Ρούντι Γκομπέρ αποτελεί μόνιμο... στόχο στο ΝΒΑ. Με τον Ντουάιτ Χάουαρντ να γίνεται ο επόμενος που... σταυρώνει το Γάλλο σέντερ.

Μπείτε στη σειρά. Η αλήθεια είναι πως έχει γίνει μεγάλη. Και καταλήγει στον Ρούντι Γκομπέρ. Ο Γάλλος σέντερ και αμυντικός της περασμένης σεζόν στο ΝΒΑ (έχει συνολικά τέσσερα βραβεία κορυφαίου αμυντικού) δέχεται σκληρή κριτική.

Πριν από μερικές ημέρες ήταν ο προπονητής των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, Τσόνσι Μπίλαπς που είχε μιλήσει για τις ικανότητες του Γκομπέρ. Τώρα ήρθε η σειρά του Ντουάιτ Χάουαρντ, πρωταθλητή με τους Λος Άντζελες Λέικερς το 2020 και τρεις φορές αμυντικός της χρονιάς, να τα πει ένα... χεράκι στον Γκομπέρ.

«Δε θέλω να μιλάω αρνητικά για κανέναν, αλλά δεν πιστεύω ότι αξίζει τόσα βραβεία κορυφαίου αμυντικού. Τον θεωρώ καλό αμυντικό και ομαδικό παίκτη, αλλά όσα έχει κάνει δεν δικαιολογούν τόσα βραβεία. Δεν τον βλέπω ως ελίτ αμυντικό», είπε ο Χάουαρντ στο podcast του Γκίλμπερτ Αρίνας.

Τη σεζόν 2023-2024 ο Γκομπέρ αγωνίστηκε σε 76 αγώνες με τους Τίμπεργουλβς (στην κανονική περίοδο) και μέτρησε 14 πόντους, 12.9 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα