Kάρι: Φαινόμενο Στεφ, έχει παίξει και στα 27 ματς με την υψηλότερη τηλεθέαση από το 2015

Kάρι: Φαινόμενο Στεφ, έχει παίξει και στα 27 ματς με την υψηλότερη τηλεθέαση από το 2015

Νίκος Καρφής
Ο Στεφ Κάρι.

bet365

Ο Στεφ Κάρι συνεχίζει να δείχνει πως είναι ένας από τους πιο επιδραστικούς παίκτες στην ιστορία του ΝΒΑ σε όλους τους τομείς.

O Στεφ Κάρι θα συνεχίσει να είναι το πρόσωπο των Γουόριορς και να γράφει τον μύθο του με τους... πολεμιστές, αφού επέκτεινε το συμβόλαιό του και για τη σεζόν 2026-27 η οποία θα του αποφέρει άλλα 62.6 εκατομμύρια δολάρια.

Ο κορυφαίος σουτέρ στην ιστορία του ΝΒΑ ήταν και ο πιο καθοριστικός παίκτης για το χρυσό μετάλλιο των ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, αφού έκανε... όργια σε ημιτελικό και τελικό. Κουβάλησε την ομάδα του Κερ στην κορυφή.

Η επίδραση του Κάρι στο μπάσκετ φαίνεται και άπο ένα άλλο τρομερό στατιστικό που δείχνει πως ξέρει καλά να τραβά τους τηλεθεατές και να τους καθηλώνει. Ο φοβερός και τρομερός ηγέτης των Γουόριορς έχει και στα 27 ματς (14 εκατ. τηλεθεατές) με την υψηλότερη τηλεθέαση από το 2015 μέχρι σήμερα. Ένα φαινόμενο του παγκόσμιου μπάσκετ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα