Ατλάντα Χοκς: Δυσκολεύονται να βρουν ικανοποιητική πρόταση για τον Τρέι Γιανγκ

Ατλάντα Χοκς: Δυσκολεύονται να βρουν ικανοποιητική πρόταση για τον Τρέι Γιανγκ

Σπύρος Μαρκεζίνης
O Τρέι Γιανγκ από την αναμέτρηση των Χοκς κόντρα στους Καβαλίερς.

bet365

Ο Τρέι Γιανγκ μπορεί να μη βρίσκεται στα σχέδια των Ατλάντα Χοκς για τη νέα σεζόν, ωστόσο όπως φαίνεται δεν είναι εύκολο να βρεθεί η ομάδα που θα ικανοποιεί τις προϋποθέσεις για το trade.

Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρουν οι Μπράιαν Γουίντχορστ και Τιμ ΜακΜάχον στο podcast The Hoop Collective, οι Ατλάντα Χοκς έλαβαν διάφορες προτάσεις ώστε να κάνουν trade τον Τρέι Γιανγκ, ωστόσο δεν μπόρεσαν να βρουν κάποια καλή προσφορά.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται, υπήρξε έντονο ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες, ωστόσο καμία δεν κατάφερε να φτάσει τα «θέλω» των Χοκς οι οποίοι πλέον βλέπουν να δημιουργούνται «εμπόδια» στην προσπάθεια για rebuild.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο 25χρονος γκαρντ είχε κατά μέσο όρο από 25,7 πόντους με 2,8 ριμπάουντ και 10,8 ασίστ σε 25,7 λεπτά εντός παρκέ, στην 6η του χρονιά στο NBA.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα