ΛεΜπρόν Τζέιμς: «Αν ο κόσμος μιλάει μόνο για το μπάσκετ μου, τότε θα έχω αποτύχει»

ΛεΜπρόν Τζέιμς: «Αν ο κόσμος μιλάει μόνο για το μπάσκετ μου, τότε θα έχω αποτύχει»

Σπύρος Μαρκεζίνης
Λεμπρόν Λέικερς

bet365

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δήλωσε ότι δεν θα ήθελε να τον θυμούνται μόνο για την καριέρα στα παρκέ ενώ ξεκαθάρισε ότι μπορεί η μπασκετική του ηλικία να είναι αρκετά προχωρημένη, ο ίδιος όμως σαν άνθρωπος είναι πολύ νέος.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς συνεχίζει ακόμα και στα 39 του να μαγεύει τους φιλάθλους του αθλητισμού από όλο τον κόσμο. Δεν είναι τυχαία άλλωστε ο «βασιλιάς» του NBA. Ο ίδιος βρέθηκε στο The Shop podcast και μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε ότι μπορεί μπασκετικά να είναι... γέρος ωστόσο ως άνθρωπος παραμένει πολύ νέος ενώ εστιάζοντας στο τι θα θέλει ο κόσμος να θυμάται, δήλωσε ότι θα ήθελε να τον θυμούνται και για τα όσα έκανε και εκτός παρκέ.

«Κατά καιρούς σκέφτομαι πως θα ήθελα να με θυμούνται και ελπίζω ότι δε θα είναι μόνο λόγω του μπάσκετ. Αν ο κόσμος μιλάει για εμένα μόνο λόγω του μπάσκετ, τότε θα έχω αποτύχει κατά μία έννοια.

Τα πράγματα που κάνω για την κοινότητα, ο τρόπος με τον οποίον μεγαλώνουμε τα παιδιά μας με την Σαβάνα, η σχέση μου με τη μητέρα μου, που με μεγάλωσε μόνη της, η σχέση που έχω με τους φίλους μου. Αν δε γίνονται αυτές οι συζητήσεις, τότε η αποστολή μου δε θα έχει ολοκληρωθεί. Και δεν έχω τελειώσει. Μπορεί σε μπασκετικά χρόνια να φαίνομαι γέρος, όμως στη ζωή είμαι πολύ νέος».

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα