NBA, Λέικερς: «Εξασθενεί το ενδιαφέρον για τον Βαλαντσιούνας»

NBA, Λέικερς: «Εξασθενεί το ενδιαφέρον για τον Βαλαντσιούνας»

Newsroom
Βαλαντσιούνας

bet365

Ενδιαφέρον αλλά όχι πρώτη επιλογή για τους Λέικερς είναι ο Γιόνας Βαλαντσιούνας, παρότι βρέθηκε στη... λίστα του ΛεΜπρόν.

Υπάρχει πιθανότητα να δούμε τον Γιόνας Βαλαντσιούνας στα κίτρινα των Λος Άντζελες Λέικερς. Η απάντηση δεν μπορεί να δοθεί στα σίγουρα, αφού σύμφωνα με τον Μπούχα και το ρεπορτάζ του εξ Αμερικής, το ενδιαφέρον εξασθενεί παρότι δεν απορρίπτεται πλήρως.

«Υπήρξε ενδιαφέρον προφανώς και βρισκόταν στη λίστα του ΛεΜπρόν, οπότε οι Λέικερς ίσως την ξανακοιτάξουν» ήταν τα λόγια του. Ωστόσο σε συνέχεια της φράσης του, ανέφερε πως ο Λιθουανός σέντερ δεν αποτελεί πρωταρχικό στόχο για τη θέση του σέντερ, παρότι έκανε μία πολύ καλή σεζόν με τους Πέλικανς, έχοντας 12.2 πόντους, 8.8 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ.

Κάτι που φυσικά του έδωσε τη δυνατότητα να υπογράψει ένα συμβόλαιο 30 εκατομμυρίων δολαρίων στους Γουίζαρντς, για τα επόμενα τρία χρόνια. Όπως τόνισε μάλιστα ο ρεπόρτερ των Λέικερς, παίκτες όπως ο Γουέντελ Κάρτερ των Ορλάντο Μάτζικ και μερικοί άλλοι, τον έχουν προσπεράσει στη συγκεκριμένη.

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα