Σακίλ για Γκομπέρ: «Ο χειρότερος παίκτης του ΝΒΑ» (vid)

Σακίλ για Γκομπέρ: «Ο χειρότερος παίκτης του ΝΒΑ» (vid)

Newsroom
Σακίλ για Γκομπέρ: «Ο χειρότερος παίκτης του ΝΒΑ» (vid)

bet365

Ο Σακίλ Ο' Νιλ έχει εκφράσει πολλές φορές την άποψή του για τον Ρούντι Γκομπέρ και την... επανέλαβε λέγοντας ότι είναι ο χειρότερος παίκτης ever!

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο «Σακ» έχει επιτεθεί στον Γάλλο σέντερ, θεωρώντας ότι δεν αξίζει τα χρήματα που λαμβάνει από το συμβόλαιό του.

Αυτήν την φορά μιλώντας στο «Complex» ανέφερε για ποιον λόγο τον θεωρεί τον χειρότερο παίκτη όλων των εποχών: «Θα σας πω γιατί. Γιατί αν υπογράψεις συμβόλαιο για 250 εκατομμύρια δολάρια, δείξε μου τα 250. Βγάζουν όλα αυτά τα χρήματα και δεν μπορούν να παίξουν. Οπότε δεν σέβομαι τέτοιους τύπους» σχολίασε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Κάθε φορά που κάνω αυτά τα σχόλια, οι άνθρωποι νομίζουν ότι τον μισώ, αλλά αυτά είναι γεγονότα. Υπάρχουν δάσκαλοι, πυροσβέστες γιατροί οι οποίοι έχουν πραγματικές δουλειές και δεν αμείβονται».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα