Νάγκετς: Διάσταση απόψεων με Μαλόουν για το μέλλον

Νάγκετς: Διάσταση απόψεων με Μαλόουν για το μέλλον

Νίκος Καρφής
Νάγκετς: Διάσταση απόψεων με Μαλόουν για το μέλλον

bet365

Δεν δείχνουν να έχουν σημείο επαφής για το μέλλον Νάγκετς και Μάικ Μαλόουν το τελευταίο διάστημα.

Ο Μάικ Μαλόουν είναι ο άνθρωπος που οδήγησε τους Νάγκετς στο μοναδικό πρωτάθλημα της ιστορίας τους το 2023 με φοβερό και τρομερό Γιόκιτς. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Ζακ Λόου ο προπονητής του Ντένβερ δυσκολεύεται να έρθει σε συμφωνία με τους ανθρώπους της ομάδας για να χαράξουν μια κοινή πολιτική και στόχους για το άμεσο μέλλον.

Ο έμπειρος προπονητής θεωρεί πως η ομάδα πρέπει να συνεχίζει να στηρίζεται στον βασικό κοσμό των Γιόκιτς, Μάρεϊ, Πόρτερ και Γκόρντον για να φτάσει σε άλλο ένα πρωτάθλημα, ενώ οι υπεύθυνοι της ομάδας πιστεύουν πως θα πρέπει να δοθεί... τόπος στα νιάτα και στους παίκτες που πήραν από το draft για να εξελιχθούν όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Οι Νάγκετς και φέτος είναι φαβορί από τη Δύση για να φτάσουν μέχρι τους τελικούς του ΝΒΑ, όμως σίγουρα θα υπάρξει μεγάλος ανταγωνισμός με κύριους ανταγωνιστές τους Θάντερ, Τίμπεργουλβς και Μάβερικς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα