NBA, Νάγκετς: Με την επέκταση του Μάρεϊ κρατούν ανέπαφο τον κορμό τους

NBA, Νάγκετς: Με την επέκταση του Μάρεϊ κρατούν ανέπαφο τον κορμό τους

Newsroom
Ο Γιόκιτς με Μάρεϊ

bet365

Οι Ντένβερ Νάγκετς επέκτειναν τη συνεργασία τους με τον Τζαμάλ Μάρεϊ ως το 2029 και θα συνεχίσουν να θυμίζουν την ομάδα που κατέκτησε τον τίτλο τη σεζόν 2022-23.

Κατέκτησαν τον τίτλο του πρωταθλητή στο NBA πριν από έναν χρόνο. Και σίγουρα έχουν σκοπό να επανέλθουν οι Νάγκετς, που έκαναν το αυτονόητο, δίνοντας στον Τζαμάλ Μάρεϊ την επέκταση που ήθελε.

Ο γκαρντ των Νάγκετς θα πάρει 208 εκατομμύρια δολάρια έως το 2029, μετά την τετραετή επέκταση που υπέγραψε και θα παραμείνει δίπλα στον Νίκολα Γιόκιτς. Μάλιστα δεν είναι ο μόνος, μιας και οι Νάγκετς έχουν λειτουργήσει μεθοδικά για να διατηρήσουν ανέπαφο τον κορμό τους.

Ο σούπερ σταρ τους και ο άνθρωπος που απεικονίζει αυτήν τη στιγμή ολόκληρο το franchise, ο Νίκολα Γιόκιτς έχει συμβόλαιο έως το 2027. Ο Μάρεϊ υπέγραψε μέχρι το 2029 και οι Άαρον Γκόρντον, Μάικλ Πόρτερ Τζούνιορ δεσμεύονται έως το 2025 και το 2026 αντίστοιχα.

Με την παρέα του Ντένβερ να έχει τουλάχιστον μία ευκαιρία, δίχως να αλλάξει τα βασικά της πρόσωπα, για να διεκδικήσει ένα ακόμα δαχτυλίδι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα