Ίρβινγκ: «Αποτυχημένη η περσινή σεζόν, αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη»

Ίρβινγκ: «Αποτυχημένη η περσινή σεζόν, αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη»

Newsroom
Καϊρί Ίρβινγκ Ντάλας Μάβερικς

bet365

Ο Κάιρι Ίρβινγκ ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα των Ντάλας Μάβερικς από τους Μπόστον Σέλτικς στην σειρά των τελικών του NBA ενώ έδωσε και υπόσχεση επιστροφής!

Ο γκαρντ των Ντάλας Μάβερικς ήταν ενεργός στην πλατφόρμα του Twitch τις προηγούμενες μέρες.

Στους θεατές που τον παρακολουθούσαν μίλησε για την σεζόν που ολοκληρώθηκε καθώς επίσης αναφέρθηκε και στους τελικούς του NBA, στους οποίους η ομάδα του ηττήθηκε από τους Μπόστον Σέλτικς, αναλαμβάνοντας πλήρως την ευθύνη για αυτό το αποτέλεσμα.

Τέλος έδωσε μια υπόσχεση πως τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα των Μάβερικς θα επιστρέψουν και πως την νέα χρονιά θα εμφανιστεί βελτιωμένος σε σχέση με την σεζόν που ολοκληρώθηκε.

«Η περσινή χρονιά ήταν σίγουρα μια απογοητευτική χρονιά από την άποψη της μη νίκης στους τελικούς του NBA. Φτάσαμε εκεί για κάποιο λόγο, πάντα θα αναλαμβάνω τις ευθύνες μου».

«Σίγουρα πρέπει να το ξεκαθαρίσω. Δεν έδειξα τον καλύτερό μου εαυτό στη διάρκεια της σεζόν και με τρώει ζωντανό με υγιεινό τρόπο... Θα επιστρέψουμε... Το να χάνω είναι χάλια».

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα