Γιανγκ: «Αν είχα ύψος 2.07, θα ήμουν ο κορυφαίος παίκτης της ιστορίας»

Γιανγκ: «Αν είχα ύψος 2.07, θα ήμουν ο κορυφαίος παίκτης της ιστορίας»

Νίκος Καρφής
O Τρέι Γιανγκ από την αναμέτρηση των Χοκς κόντρα στους Καβαλίερς.

bet365

Ο Τρέι Γιανγκ έκανε μια δήλωση που σίγουρα θα συζητηθεί και για τους λάθος λόγους.

Αποτελεί έναν εκ των πιο χαρισματικών παικτών του ΝΒΑ τα τελευταία χρόνια και είναι εκ των κορυφαίων γκαρντ. Μέχρι εδώ καλά, αλλά ο Τρέι Γιανγκ το... παράκανε με τις τελευταίες δηλώσεις του. Μιλώντας στο «MILLION $ WORTH OF GAME» ανέφερε πως αν ήταν 2.03 θα ήταν και ο καλύτερος παίκτης της ιστορίας.

«Μισούσα όταν έβλεπα τύπους ψηλούς. Είναι εκεί, είναι μεγάλοι και τέλος. Αν είχα ύψος 2,07 μέτρα, νιώθω ότι θα ήμουν ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία. Είναι η νοοτροπία μου, ο τρόπος παιχνιδιού μου, η αγωνιστική ευφυΐα που έχω. Υπάρχουν όμως πολλές ελλείψεις γιατί έχω ύψος 1,85 μ. Και είναι δύσκολο γιατί είναι ένα άθλημα για ενήλικες. Χρειάζεται επίσης πολλές δεξιότητες και πολλή καρδιά», είπε αρχικά.

Όσο για τους πέντε κορυφαίους σουτέρ της λίγκας, ο σταρ των Χοκς τόνισε: «Είναι ο Κάρι, ο Λίλαρντ, εγώ, ο Τόμπσον και ο Μπογκντάνοβιτς».

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα