Γκομπέρ, Video: Σε ρόλο πυγμάχου ο «βράχος» των Τίμπεργουλβς

Γκομπέρ, Video: Σε ρόλο πυγμάχου ο «βράχος» των Τίμπεργουλβς

Επιμέλεια: Newsroom
Ο Γκομπέρ στο ρινγκ

bet365

Ο σέντερ των Τίμπεργουλβς προετοιμάζεται εντατικά για τη νέα σεζόν στο ΝΒΑ, προσθέτοντας και τη πυγμαχία στο ρεπερτόριο του, απαντώντας στους επικριτές του που τον αποκαλούν «σοφτ».

Το τζάμπολ στο ΝΒΑ είναι προ των πυλών, με τις 30 ομάδες να αναμένουν τις 22 Οκτωβρίου προκειμένου να δουν τις βλέψεις τους για την «κούρσα» των 82 αγώνων να παίρνουν «σάρκα και oστά».

Από τις εκπλήξεις της περασμένης σεζόν, οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς, διαθέτουν ένα εξαιρετικά ελπιδοφόρο σύνολο με το οποίο έφτασαν στον δεύτερο γύρο των play off και φέτος με ηγέτη τους τον Άντονι Έντουαρντς επιθετικά και με «παρκαρισμένο» τον Ρούντι Γκομπέρ στο ζωγραφιστό, θέλουν να φτάσουν ακόμα πιο ψηλά.

Ο Γάλλος σέντερ θέλει να σκληρύνει και προετοιμάζεται σαν... πυγμάχος σε ρινγκ MMA. Μένει να δούμε αν θα παρουσιαστεί βελτιωμένος μέσα στη σεζόν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα