ΝτεΡόζαν: «Ο Καρούζο ένας εκ των καλύτερων συμπαικτών της καριέρας μου»

Επιμέλεια: Newsroom
ΝτεΡόζαν: «Ο Καρούζο ένας εκ των καλύτερων συμπαικτών της καριέρας μου»

bet365

Ο ΝτεMάρ ΝτεΡόζαν είναι πλέον κάτοικος Σακραμέντο, ωστόσο το πέρασμα του από το Σικάγο του πρόσφερε θετικές αναμνήσεις και συνεργασίες, με τον Άλεξ Καρούζο να λαμβάνει μια ξεχωριστή θέση στη λίστα των συμπαικτών του πολύπειρου φόργουορντ.

Ο ΝτεΜάρ Ντερόζαν, έξι φορές all star, έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα στο χώρο του ΝΒΑ, μεταξύ των οποίων είναι οι Κάιλ Λάουρι (με τον οποίο διατηρεί αδελφικές σχέσεις), Λαμάρκους Άλντριτζ και Ζακ Λαβίν. Ωστόσο σε πρόσφατες δηλώσεις που παραχώρησε, έχρισε τον Άλεξ Καρούζο ως έναν εκ των τριών κορυφαίων συμπαικτών που είχε μέχρι σήμερα στη καριέρα του, μιλώντας με εγκωμιαστικά σχόλια για τον «άσο» της Οκλαχόμα.

Οι δηλώσεις του νέο αστέρα των Κινγκς

«Ένα πράγμα που σίγουρα ξεχώρισα κατά την παραμονή μου στο Σικάγο ήταν οι συμπαίκτες μου. Όλοι τους. Από τον Κόμπι Ουάιτ μέχρι τον Πατ Ουίλιαμς, τον Βούξεβιτς, τον Λαβίν, τον Λόνζο, όλους αυτούς τους τύπους με τους οποίους έπαιξα μαζί. Ήταν εξαιρετικά. Απέκτησα σίγουρα ένα ξεχωριστό δέσιμο με τα περισσότερα από τα παιδιά στο Σικάγο. Αλλά ο άνθρωπος μου ήταν ο Καρούζο. Ήταν ο αγαπημένος μου. Για να το πω απλά, ο Καρούζο είναι ένας από τους τρεις καλύτερους συμπαίκτες που είχα ποτέ. Τον αγαπώ αυτόν τον τύπο. Τον αγαπώ τον Άλεξ Καρούζο. Το ξέρει. Ξέρει με τι τρόπο τον χαιρετάω κάθε φορά. Αυτός είναι ο άνθρωπος μου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα