Άνταμ Σίλβερ για ευρωπαϊκή λίγκα: «Δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πλάνο αυτή τη στιγμή»

Σπύρος Μαρκεζίνης
Άνταμ Σίλβερ για ευρωπαϊκή λίγκα: «Δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πλάνο αυτή τη στιγμή»

bet365

Ο κομισάριος του NBA, Άνταμ Σίλβερ σε μία πρόσφατη συνέντευξή του αναφέρθηκε ξανά στην πιθανότητα δημιουργίας λίγκας στην Ευρώπη αλλά και γενικότερα στην πιθανότητα επέκτασης του πρωταθλήματος.

Εδώ και μερικούς μήνες κυκλοφορούσε η φήμη ότι το NBA εξετάζει σοβαρά την πιθανότητα να δημιουργήσει ένα νέο πρωτάθλημα με... ευρωπαϊκές ομάδες! Όπως έκανε γνωστό ο ίδιος ο κομισάριος του, Άνταμ Σίλβερ σε πρόσφατες δηλώσεις του ωστόσο, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο.

Για την ακρίβεια, ξεκαθάρισε ότι αυτή την περίοδο το μόνο που ισχύει είναι ο κοινός στόχος ώστε να γίνει εντατική έρευνα ως προς το θέμα και την ευκαιρία αυτή.

«Δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πλάνο για την Ευρώπη αυτή τη στιγμή, πέραν από το γεγονός ότι όλοι συμφωνούμε να εξετάσουμε εντατικά αυτή την ευκαιρία.

Εκεί που βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή ως προς το επίπεδο του ενδιαφέροντος για το μπάσκετ, δεν αντιστοιχεί με το επίπεδο των διαφημιστικών δραστηριοτήτων. Ο τρόπος με τον οποίο το βλέπουμε όλοι μας, δεν αφορά μόνο τη μπασκετική ευκαιρία. Έχουμε υπάρξει ξανά στο παρελθόν ως πρωτάθλημα σε αυτό το σημείο, όπου αν δεν μπορείς να δείξεις στην αγορά ότι δεν μπορείς να έχεις μία επιτυχημένη επιχείρηση, δεν είναι βιώσιμο».

Ο ίδιος, μιλώντας γενικότερα στην πιθανότητα επέκτασης του NBA τόνισε ότι: «Έχει γίνει κάπως περίπλοκο ως προς τη δίκαια και ισόνομη πώληση στο πρωτάθλημα. Αυτό σημαίνει για τα ήδη υπάρχοντα τηλεοπτικά και τα λοιπά αλλά και για όλους τους ενδιαφερόμενους ότι "σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον, θα σας ειδοποιήσουμε"».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα