Μοντρέζλ Χάρελ: Θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αυστραλία

Σπύρος Μαρκεζίνης
Μοντρέζλ Χάρελ: Θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αυστραλία

bet365

Ο Μοντρέζλ Χάρελ, όπως μεταφέρει δημοσίευμα, συμφώνησε με ομάδα από την Αυστραλία.

Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει το ESPN της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας, οι Αντελαΐντ Σίξερς έφτασαν σε συμφωνία με τον επί χρόνια παίκτη του NBA, Μοντρέζλ Χάρελ, έχοντας συμβόλαιο μικρής διάρκειας.

Πιο συγκεκριμένα, ο 30χρονος που αγωνίζεται στη θέση των ψηλών, θα βρίσκεται αρχικά στην ομάδα μέχρι να επιστρέψει από τον τραυματισμό του ο Τζάρελ Μαρτίν, έχοντας ωστόσο τη δυνατότητα για επέκταση του συμβολαίου στη συνέχεια.

Ο Χάρελ έχασε το μεγαλύτερο κομμάτι της περυσινής σεζόν έχοντας υποστεί ρήξη μηνίσκου. Με τη φανέλα των Φιλαδέλφεια Σίξερς, το 2022-23 είχε κατά μέσο όρο από 5,6 πόντους με 2,8 ριμπάουντ ανά αγώνα ενώ στο παρελθόν έχει περάσει επίσης από τους Χιούστον Ρόκετς, τους Λος Άντζελες Κλίπερς, τους Λος Άντζελες Λέικερς, τους Γουάσινγκτον Γουίζαρντς και τους Σάρλοτ Χόρνετς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα