Στιβ Κερ: «Η Χάρις έχει την αξιοπρέπεια που ο Τραμπ δεν έχει»

Στιβ Κερ: «Η Χάρις έχει την αξιοπρέπεια που ο Τραμπ δεν έχει»

Στιβ Κερ: «Η Χάρις έχει την αξιοπρέπεια που ο Τραμπ δεν έχει»

bet365

Ο τεχνικός των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς τοποθετήθηκε για τις επερχόμενες προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, δηλώνοντας ξεκάθαρα υπέρ της υποψηφιότητας της Κάμαλα Χάρις, έναντι του Ντόλναντ Τραμπ.

Ο Στιβ Κερ βρίσκεται τα τελευταία δέκα χρόνια στον πάγκο των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς έχοντας κατακτήσει τέσσερα πρωταθλήματα, χτίζοντας μια δυναστεία.

Ο 58χρονος τεχνικός των «πολεμιστών» ανήκει στην «αφρόκρεμα» των προπονητών του ΝΒΑ, ωστόσο συνεχίζει να τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας και εκτός παρκέ με τις δηλώσεις που παραχωρεί αναφορικά με θέματα που δεν έχουν να κάνουν μόνο με το μπάσκετ.

Ο Κερ έχει αναπτύξει δραστηριότητες και στον χώρο του ποδοσφαίρου, καθώς έχει περάσει στη κατοχή του ποσοστό ιδιοκτησίας της Ισπανικής Μαγιόρκα, η οποία αγωνίζεται στη La Liga. Στο πλαίσιο δηλώσεων που παραχώρησε στη «Marca», ο Κερ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ποδόσφαιρο, στους Γουόριορς, στη προσωπική του ζωή, αλλά και στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, όπου για ακόμα μία φορά ο πολύπειρος προπονητής δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά, υπερασπιζόμενος την Κάμαλα Χάρις έναντι του Ντόναλντ Τραμπ.

Αναφορικά με την...«καληνύχτα» στον Ντόναλντ Τραμπ, ο προπονητής του Γουόριορς σχολίασε: «Αγαπώ την Αμερική. Αγαπώ την χώρα μου. Ήμουν περήφανος που είδα τη σημαία μας να υψώνεται στους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού. Η Αμερική ως χώρα μπορεί να δώσει πολλές ευκαιρίες, επομένως είναι μία εξαιρετική χώρα. Όμως υποχρέωση μου ως πολίτης είναι να προσπαθώ να την κάνω ένα ακόμα καλύτερο μέρος. Πιστεύω ότι υπάρχουν πράγματα που θα μπορούσαν να έχουν γίνει καλύτερα».

Σχετικά με τον αν Κάμαλα Χάρις θα μπορούσε να είναι μια διέξοδος, ο Κερ απάντησε: «Ναι. Νομίζω ότι μπορεί να είναι μια ανάσα δροσερού αέρα. Θα μπορούσε να φέρει φρέσκια ενέργεια. Έχει την αξιοπρέπεια που ο Τραμπ δεν έχει και πιστεύω σε αυτήν. Πιστεύω στις πολιτικές της αναφορικά με τις αμβλώσεις, στην οπλοκατοχή και στο μεταναστευτικό. Είμαι υπέρμαχος της προσωπικότητας που έχει η Κάμαλα Χάρις».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα