Ντουέιν Γουέιντ: Οι Μαϊάμι Χιτ στήνουν άγαλμα έξω από το γήπεδό τους

Ντουέιν Γουέιντ: Οι Μαϊάμι Χιτ στήνουν άγαλμα έξω από το γήπεδό τους

Γιώργος Κούβαρης
Γουέιντ

bet365

Οι Μαϊάμι Χιτ θα στήσουν άγαλμα προς τιμήν του Ντουέιν Γουέιντ έξω από το Kaseya Center στις 27 Οκτωβρίου.

Αν μη τι άλλο είναι ένας άνθρωπος ο οποίος συνδύασε όλη την καριέρα του με μια ομάδα. Οι Μαϊάμι Χιτ ήταν εκείνοι που τον επέλεξαν στο νούμερο «5» του draft το 2003 και στους Μαϊάμι Χιτ έκλεισε την καριέρα του ύστερα από 16 χρόνια! Αν και προς τη δύσης της καριέρας του είχε φορέσει επίσης τις φανέλες των Σικάγο Μπουλς και των Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Οι Μαϊάμι Χιτ ανακοίνωσαν ότι στις 27 Οκτωβρίου, ακριβώς έξω από το Kaseya Center της Φλόριντα θα στήσουν άγαλμα προκειμένου να τιμήσουν τον «Flash». Η φανέλα με το νούμερο «3» βρίσκεται ήδη στην οροφή του γηπέδου, ενώ με την ομάδα του Μαϊάμι κατέκτησε τρεις φορές το πρωτάθλημα του NBA (2006, 2012, 2013).

Ο Γουέιντ αγωνίστηκε σε 1.054 ματς της regular season του NBA έχοντας κατά μέσο όρο 22 πόντους, 5.4 ασίστ και 4.7 ριμπάουντ, σουτάροντας με 48% εντός παιδιάς. Επιπλέον μέτρησε στην καριέρα του άλλα 177 παιχνίδια με 22.3 πόντους, 5.2 ριμπάουντ και 4.9 τελικές πάσες.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα