Aντετοκούνμπο: Έλληνας tattoo artist έφτιαξε εκπληκτικό πίνακα του Γιάννη μετά από 500 ώρες δουλειάς (vid)

Aντετοκούνμπο: Έλληνας tattoo artist έφτιαξε εκπληκτικό πίνακα του Γιάννη μετά από 500 ώρες δουλειάς (vid)

Νίκος Καρφής
Αντετοκούνμπο

bet365

Έναν εκπληκτικό πίνακα του Γιάννη Αντετοκούνμπο δημιούργησε Έλληνας tattoo artist μετά από πολλές ώρες δουλειές. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Φοβερή δημιουργία για άλλη μια φορά και ένα αποτέλεσμα που σε αφήνει με το στόμα ανοικτό. Τον Νοέμβρη του 2023 ο Έλληνας tattoo artist, Χάρης Μπόικος (Van Boik) του Sake Tattoo Crew είχε δημιουργήσει έναν εντυπωσιακό πίνακα για τον σταρ των Μπουλς, ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν και μάλιστα έκανε το ταξίδι στις ΗΠΑ για να του τον παραδώσει.

Και τώρα... ξαναχτύπησε με έναν απίθανο πίνακα του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω video φαίνεται και η παραμικρή λεπτομέρεια. Ο Van Boik μάλιστα ενημέρωσε τους ακολούθους του στο instagram πως χρειάστηκε περίπου 500 ώρες για να ολοκληρώσει τον συγκεκριμένο πίνακα. Ξεκίνησε να το ζωγραφίζει από τον Γενάρη του 2024!

Φημίζεται για τα εντυπωσιακά tattoo με σταρ του σήμερα στο ΝΒΑ, όπωςΛεΜπρόν, ο Γιάννης και ο Κάρι, αλλά και θρύλους του παρελθόντος όπως ο Τζόρνταν και ο Κόμπι. Δεν χαλάει το χατίρι και στους ποδοσφαιρόφιλους, έχοντας σχεδιάσει μεταξύ άλλων τον Μέσι και τον Μπενζεμά.

Δείτε τον πίνακα αλλά και μερικές από τις παλιότερες δημιουργίες του

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα