Γουόριορς, NBA: «Στα ραντάρ των πολεμιστών ο Μπάτλερ»

Γουόριορς, NBA: «Στα ραντάρ των πολεμιστών ο Μπάτλερ»

Newsroom
Μπάτλερ

bet365

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς... τσεκάρουν τον Τζίμι Μπάτλερ σύμφωνα με δημοσιεύματα που έρχονται από την άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Οι Γουόριορς βρίσκονται σε συζητήσεις για την επέκταση συμβολαίου του Τζόναθαν Κουμίνγκα με τους πολεμιστές να έχουν «παγώσει» για την ώρα τις όποιες εξελίξεις σε αυτό το θέμα.

Παρ'όλα αυτά, θέλουν να ενισχύσουν τον ρόστερ τους ενόψει της νέας σεζόν του NBA, μετά και την μεταγραφή του Κλέι Τόμπσον στους Ντάλας Μάβερικς, και φαίνεται πως στόχος τους είναι η απόκτηση του Τζίμι Μπάτλερ.

Σύμφωνα με τον Σαμ Άμικ, του «The Athletic», οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς θέλουν να φέρουν τον Μπάτλερ στο Σαν Φρανσίσκο. Ο Αμερικανός φόργουορντ δεν έχει υπογράψει με τους Μαϊάμι Χιτ για επέκταση του συμβολαίου του και το καλοκαίρι του 2025 μπορεί να μείνει ελεύθερος για να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα