Έπεσε θύμα ληστείας ο Μάικ Κόνλεϊ των Μινεσότα Τίμπεργουλβς

Έπεσε θύμα ληστείας ο Μάικ Κόνλεϊ των Μινεσότα Τίμπεργουλβς

Ο Κόνλεϊ

bet365

Ο Μάικ Κόνλεϊ των Μινεσότα Τίμπεργουλβς έπεσε θύμα ληστείας, καθώς όσο παρακολουθούσε τους Μινεσότα Βάικινγκς σε αγώνα ράγκμπι, ληστές εισέβαλαν στην οικεία του αφαιρώντας απροσδιόριστη ποσότητα χρυσαφικών.

Ο Μάικ Κόνλεϊ έχει φάει με το «κουτάλι» τα παρκέ του ΝΒΑ, καθώς ο 36χρονος γκαρντ έχει αγωνιστεί σε 1.101 αγώνες με τους Γκρίζλις, Τζατζ και Τίμπεργουλβς, κερδίζοντας το 2021 και μια θέση στο ρόστερ του all star game.

Ο πολύπειρος «άσος» έχει δηλώσει μεγάλος φαν του ράγκμπι και έτσι την περασμένη Κυριακή είχε πάει να παρακολουθήσει αγώνα των Βάικινγκς της Μινεσότα κόντρα στους Σαν Φρανσίσκο 49ers, όμως η μέρα εκείνη του επιφύλασσε μία δυσάρεστη έκπληξη.

Όσο ο Κόνλεϊ απουσίαζε από το σπίτι του στην Μεδίνα της Μινεσότα, ληστές εισέβαλαν στην οικία του και αφαίρεσαν αδιευκρίνιστη ποσότητα χρυσαφικών, με τις τοπικές αρχές να βρίσκονται στην διαδικασία της εξιχνίασης της υπόθεσης.

Ο Κόνλεϊ έφτασε με τη Μινεσότα πέρυσι μέχρι τα ημιτελικά της Δυτικής περιφέρειας, πορεία που αποτέλεσε η καλύτερη των «λύκων» τα τελευταία 20 χρόνια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα