Νετς: Στις 25 Γενάρη αποσύρουν τη φανέλα του σπουδαίου Βινς Κάρτερ

Νετς: Στις 25 Γενάρη αποσύρουν τη φανέλα του σπουδαίου Βινς Κάρτερ

Νίκος Καρφής
Κάρτερ

bet365

Oι Νετς θα αποσύρουν τη φανέλα του κορυφαίου dunker ever στις 25 Γενάρη του 2025.

Eίναι ένας εκ των θεαματικότερων παικτών στην ιστορία του ΝΒΑ και ο κορυφαίος dunker ever. Ο σπουδαίος Βινς Κάρτερ έχει γράψει το όνομα του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του ΝΒΑ και το μόνο που του έλειψε, είναι ένας τίτλος πρωταθλητή.

Ο Vinsanity που φορούσε το Νο.15 στους Νετς, έμεινε στην ομάδα από το 2004 μέχρι και το 2009. Σε αυτό το διάστημα έπαιξε All Star Game σε 4 περιπτώσεις, ενώ είναι τρίτος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας (τότε είχαν έδρα στο Νιου Τζέρσεϊ), τέταρτος στα εύστοχα τρίποντα και τρίτος στα εύστοχα σουτ. Το 2006 και το 2007 οι Νετς με τον Κάρτερ στο ρόστερ έφτασαν μέχρι τους ημιτελικούς Ανατολής. Ο Kάρτερ είναι και ο μοναδικός που έχει παίξει 4 δεκαετίες στο ΝΒΑ!

Οι Νετς έκαναν γνωστή και την ημερομηνία που θα αποσύρουν τη φανέλα του (με το Νο.15). Η τελετή απόσυρσης θα γίνει στις 25 Ιανουαρία του 2025 και αναμένεται να γίνει χαμός.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα