NBA, Εμπίντ: Υπέγραψε μάξιμουμ τριετή επέκταση και γίνεται... Μίδας στη Φιλαδέλφεια

NBA, Εμπίντ: Υπέγραψε μάξιμουμ τριετή επέκταση και γίνεται... Μίδας στη Φιλαδέλφεια

Δημήτρης Οικονόμου
Ο Τζοέλ Εμπίντ.

bet365

Παίκτης των Φιλαδέλφεια Σίξερς έως τη σεζόν 2028-29 θα είναι ο Τζοέλ Εμπίντ, που υπέγραψε τη μάξιμουμ επέκταση έχοντας λαμβάνειν για την τριετία 193 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Τζοέλ Εμπίντ έβαλε την υπογραφή του στη μάξιμουμ επέκταση του συμβολαίου του με τους Σίξερς και γίνεται... Μίδας στη Φιλαδέλφεια.

Ο σούπερ σταρ του franchise υπέγραψε επέκταση τριετούς συνεργασίας, ύψους 193 εκατομμυρίων δολαρίων και θα δεθεί με τον σύλλογο έως το 2028-29, στην προσπάθειά του να κατακτήσει το δαχτυλίδι.

Θυμίζουμε πως το συμβόλαιό του θα είχε ισχύ έως τη σεζόν 2026-27 και με τη μάξιμουμ επέκταση θα γίνει ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες της λίγκας. Ο MVP της σεζόν 2022-23 μέτρησε την περασμένη σεζόν 34.7 πόνους και 11 ριμπάουντ, παίζοντας όμως μόλις σε 39 παιχνίδια κανονικής περιόδου ένεκα τραυματισμού.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα