Επανεξελέγη πρόεδρος της Ρωσικής ομοσπονδίας μπάσκετ ο Κιριλένκο

Φωτεινός Τριγάζης
Επανεξελέγη πρόεδρος της Ρωσικής ομοσπονδίας μπάσκετ ο Κιριλένκο

bet365

Σταθερά στη θέση του προέδρου της Ρωσικής ομοσπονδίας μπάσκετ θα παραμείνει ο Αντρέι Κιριλένκο, με τον ΑΚ47 να είναι αδιαμφισβήτητα το πλέον αποδεκτό όνομα στους χώρους του Ρωσικού μπάσκετ.

Ο Αντρέι Κιριλένκο διατελεί πρόεδρος της Ρωσικής ομοσπονδίας μπάσκετ από το 2015 και δεν σκοπεύει να σταματήσει. Ο παλαίμαχος Ρώσος φόργουορντ επανεξελέγη πρόεδρος στην ομοσπονδία της χώρας του συνεχίζοντας το έργο που ξεκίνησε πριν 9 χρόνια, μην αφήνοντας κανένα περιθώριο αμφισβήτησης.

Ο 43χρονος πλέον Κιριλένκο έχει περάσει 13 χρόνια αγωνιζόμενος στο ΝΒΑ, με την παρουσία του στα παρκέ στην άλλη άκρη του Ατλαντικού να χαρακτηρίζεται άκρως επιτυχημένη. Εδώ και περίπου μια δεκαετία «υπηρετεί» το μπάσκετ από άλλο πόστο, στο οποίο φαίνεται εκ του αποτελέσματος ότι τα πάει εξίσου καλά.

Στη καριέρα του αγωνίστηκε με τη φανέλα της Εθνικής Ρωσίας, της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, των Γιούτα Τζαζ, των Μπρούκλιν Νετς, όπως επίσης και με των Μινεσότα Τίμπεργουλβς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα