Ντόντσιτς: Για 4η σεζόν φαβορί για το MVP, αλλά δεν το πήρε ποτέ

Ντόντσιτς: Για 4η σεζόν φαβορί για το MVP, αλλά δεν το πήρε ποτέ

Νίκος Καρφής
Nτόντσιτς

bet365

Ο Ντόντσιτς είναι για άλλη μια σεζόν φαβορί για MVP, αλλά ακόμα δεν έχει πάρει στα χέρια του το βραβείο.

Αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων σταρ και σπουδαιότερων παικτών της λίγκας ο Λούκα Ντόντσιτς. Το επιθετικό πακέτο του είναι αξιομνημόνευτο, ενώ την περσινή σεζόν έφτασε κοντά στην κατάκτηση του τίτλου, αλλά οι Σέλτικς τον... καθάρισαν στους τελικούς.

Ο Luka Magic μπαίνει στην τέταρτη σεζόν του σαν φαβορί για το βραβείο του MVP, όμως ακόμα ψάχνει το πρώτο του βραβείο πολυτιμότερου παίκτη. Τη σεζόν 2020-21 ήταν φαβορί, αλλά τερμάτισε έκτος. Το ίδιο και την επόμενη σεζόν, όπου ήταν πέμπτος. Το 2022-23 ήταν και πάλι το φαβορί για το βραβείο, αλλά βρέθηκε και πάλι στην πέμπτη θέση, με τον Εμπίντ να παίρνει το MVP. Πέρυσι ήταν δεύτερο φαβορί και δικαιολόγησε τον ισχυρισμό.

Ο Σλοβένος γκαρντ είναι ο μοναδικός παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ με 2+ σεζόν φαβορί για το βραβείο του MVP χωρίς να το έχει κατακτήσει ποτέ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα