Μπογκντάνοβιτς: «Γνωρίζω ότι θέλουν να επιστρέψω στην Παρτίζαν, αλλά σκέφτομαι μόνο το ΝΒΑ»

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς

bet365

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς έχει καταφέρει να καθιερωθεί στον κόσμο του ΝΒΑ, με τον Σέρβο γκαρντ να είναι περιζήτητος στην Ευρώπη, αλλά να ξεκαθαρίζει ότι το μυαλό του είναι μόνο στα Αμερικάνικα παρκέ.

Ο 32χρονος γκαρντ ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από το Βελιγράδι για λογαριασμό της Παρτίζαν, με τους φίλους της ομάδας να μην ξεχνούν τη προσφορά του. Παρά το γεγονός ότι αποτελεί τον «διακαή» πόθο των Σέρβων οπαδών, ο «άσος» των Ατλάντα Χοκς δηλώνει πως σκέφτεται μόνο την συνέχεια του στο ΝΒΑ αυτή τη περίοδο.

Ο Μπογκντάνοβιτς αγωνίστηκε με τα χρώματα της Παρτίζαν από το 2010 μέχρι το 2014, ενώ ακολούθησαν 3 σεζόν με τη Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Το 2017 «μετέφερε τα ταλέντα» του στο ΝΒΑ για λογαριασμό των Σακραμέντο Κινγκς με τους οποίους αγωνίστηκε για 3 σεζόν, ενώ από το 2020 μέχρι και σήμερα αγωνίζεται με τα χρώματα των Ατλάντα Χοκς.

«Ξέρω ότι όλοι περιμένουν μια υπόσχεση, αλλά το μυαλό μου τώρα είναι στο ΝΒΑ»

«Δεν πρόκειται να πω ψέματα. Ξέρω ότι όλοι περιμένουν μια υπόσχεση, αλλά το μυαλό μου τώρα είναι στο ΝΒΑ. Θέλω να πετύχω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο εκεί. Και όταν έρθει η ώρα, είμαι σίγουρος ότι τα συναισθήματα θα αποφασίσουν για το μέλλον μου».

Αναφορικά με τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν πρόσφατα, με τον ίδιο να φοράει φανέλα της Παρτίζαν, ο διεθνής γκαρντ σχολίασε:

«Ήθελα απλώς να στείλω ένα μήνυμα υποστήριξης στον σύλλογο όπου ξεκίνησα την επαγγελματική μου καριέρα. Όλοι ξέρουν πόσο αγαπώ την Παρτίζαν. Στη προκειμένη όμως, απλά έκανα προπόνηση στο γήπεδο της όπου μου παρείχαν ιδανικές συνθήκες για προπόνηση. Ήθελα λοιπόν να στείλω ένα μήνυμα ευγνωμοσύνης».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα