Σακίλ Ο' Νιλ: «Θα έπρεπε να έχω κατακτήσει 8 πρωταθλήματα, μεγάλος ηγέτης ο Λεμπρόν»

Newsroom
Shaquille_O'Neal

bet365

Ο Σακίλ Ο' Νιλ σε δηλώσεις του υποστήριξε πως θα έπρεπε να έχει πανηγυρίσει 8 πρωταθλήματα και όχι τέσσερα, ενώ αναφέρθηκε και στον Λεμπρόν Τζέιμς, με τον οποίο ήταν συμπαίκτης κατά την... δύση της καριέρας του

Ο Σακίλ Ο' Νιλ έγραψε την δικιά του ιστορία στα παρκέ του NBA, στα οποία βρέθηκε από το 1992 μέχρι και το 2011. Σε αυτή την μεγάλη καριέρα, ο θρύλος του NBA, φόρεσε τις φανέλες των Ορλάντο Μάτζικ, Λος Άντζελες Λέικερς, Μαϊάμι Χιτ, Φοίνιξ Σανς, Κλίβελαντ Καβαλίερς ενώ έκλεισε την καριέρα του στους Μπόστον Σέλτικς.

Ο Σακίλ, ο οποίος πανηγύρισε συνολικά τέσσερα πρωταθλήματα στο NBA, (τρία με τους Λέικερς και ένα με τους Χιτ) υποστήριξε σε δηλώσεις του στο podcast των Μάικ Μίλερ και Γιουντόνις Χάσλεμ πως θα έπρεπε κανονικά να είχε κατακτήσει 8 πρωταθλήματα ενώ μίλησε και για την συνύπαρξη του με τον Λεμπρόν Τζέιμς.

«Στο φινάλε της καριέρας μου είχα την ευκαιρία να είμαι συμπαίκτης με τον ΛεΜπρόν και εντυπωσιάστηκα με την ηγετική του ικανότητα. Όταν ήμουν μαζί του δεν ήμουν ο Σακ του παρελθόντος, αλλά ήμουν καλός ρολίστας. Ήμασταν πρώτοι στην Ανατολή και παίξαμε σε ένα ματς με τους Σέλτικς. Ο Μπικ Μπέιμπι μου έσπασε το χέρι. Έμεινα εκτός για 6 εβδομάδες. Προσπάθησα να επιστρέψω, αλλά δεν ήμουν εκεί που ήθελα σε επίπεδο ετοιμότητας και αποκλειστήκαμε στα πλέι οφ από τους Σέλτικς».

«Τέτοια πράγματα σκέφτομαι όταν αναφέρομαι στα δακτυλίδια πρωταθλητή. Θα έπρεπε να έχω 8 πρωταθλήματα. Και δεν μιλάω για τις πολλές χαμένες βολές μου. Μιλάω για τις χαμένες ευκαιρίες».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα