Καρνισόβας για τη νέα σεζόν των Σικάγο Μπουλς: «Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε κάθε παιχνίδι»

Καρνισόβας για τη νέα σεζόν των Σικάγο Μπουλς: «Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε κάθε παιχνίδι»

Newsroom
Καρνισόβας για τη νέα σεζόν των Σικάγο Μπουλς: «Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε κάθε παιχνίδι»

bet365

Για τους στόχους που έχουν οι Σικάγο Μπουλς ενόψει της νέας σεζόν του ΝΒΑ μίλησε ο Αρτούρας Καρνισόβας, με τον πρόεδρο της ομάδας να τονίζει πως οι «ταύροι» θα προσπαθήσουν να κερδίζουν κάθε ματς δίχως καμία πρόθεση για tanking.

Σε μία νέα εποχή μπαίνουν οι Σικάγο Μπουλς οι οποίοι μετά από τρεις συναπτές σεζόν, δεν θα έχουν στις τάξεις τους τον Ντεμάρ Ντερόζαν, με τον 35χρονο γακρντ/φόργουορντ να αποτελεί παρελθόν από την «πόλη των ανέμων», όντας πλέον στέλεχος των Σακραμέντο Κινγκς.

Πολλοί ήταν αυτοί που έκαναν λόγο για tanking ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου του NBA καθώς το Σικάγο έχασε μεγάλο μέρος της δυναμικής του ιδίως στο σκοράρισμα, με τον Κρις Ντουάρτε να παίρνει τη θέση του Ντερόζαν, ερχόμενος από το Σακραμέντο. Ωστόσο, ο Αρτούρας Καρνισόβας με δηλώσεις του ξεκαθάρισε την κατάσταση όσον αφορά τους στόχους των Μπουλς.

Ο άλλοτε Λιθουανός φόργουορντ, μεταξύ άλλων, του Ολυμπιακού και νυν διοικητικό στέλεχος των Μπουλς, επισήμανε πως η ομάδα δεν μπαίνει σε κάποια μεταβατική περίοδο, έχοντας ως στόχο να προσπαθεί να κερδίσει κάθε παιχνίδι.

Υπενθυμίζεται πως το Σικάγο τερμάτισε στην 9η θέση της Ανατολικής Περιφέρειας την περσινή σεζόν με ρεκόρ 39-43, κατορθώνοντας να μπει στα play-in, πλην όμως γνωρίζοντας ήττα αποκλεισμού από τους Μαϊάμι Χιτ με αποτέλεσμα να μείνει εκτός Playoffs για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα