Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς συμφώνησαν με τον Κέβιν Νοξ για ένα χρόνο

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς συμφώνησαν με τον Κέβιν Νοξ για ένα χρόνο

Newsroom
Κέβιν Νοξ

bet365

Παίκτης των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς πρέπει να θεωρείται ο Κέβιν Νοξ ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με τους «πολεμιστές» για ένα χρόνο.

Οι ευκαιρίες που πήρε ο Κέβιν Νοξ με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς στο Summer League του NBA, φαίνεται πως καρπόφησαν αφού οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο έγκριτος Σαμς Σαράνια του «Athletic», ο ύψους 2.06μ. 25χρονος φόργουορντ συμφώνησε να αγωνιστεί στους «πολεμιστές» για ένα χρόνο υπογράφοντας ως free agent και εξαργυρώνοντας τις θετικές εμφανίσεις στο Summer League με αποκορύφωμα τους 31 πόντους, τα 11 ριμπάουντ και τα 5 εύστοχα τρίποντα που σημείωσε στην ήττα με 102-99 από τους Μαϊάμι Χιτ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα της Καλιφόρνια πρόκειται να αποτελέσει τον πέμπτο προορισμό του Κέβιν Νοξ μπαίνοντας στην 7η χρονιά της καριέρας του, ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στους Ντιτρόιτ Πίστονς, μετρώντας 7.2 πόντους, 2.4 ριμπάουντ και 33% από το τρίποντο σε 31 παιχνίδια και 18 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα