NBA, Μάβερικς: Ο Κλέι Τόμπσον φόρεσε τα μπλε του Ντάλας και ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν (vid)

NBA, Μάβερικς: Ο Κλέι Τόμπσον φόρεσε τα μπλε του Ντάλας και ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν (vid)

Δημήτρης Οικονόμου
Ντάλας Μάβερικς

bet365

Έτοιμος για τη νέα πρόκληση με τους Ντάλας Μάβερικς είναι ο Κλέι Τόμπσον, που φόρεσε τα μπλε και κάνει τους φίλους της ομάδας να ανυπομονούν να τον δουν στο παρκέ.

Η αντίστροφη μέτρηση για τη σεζόν στο NBA έχει αρχίσει και μία από τις ιστορίες που μαγνητίζουν τα βλέμματα είναι αυτή του Κλέι Τόμπσον. Ο 34χρονος άφησε τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς μετά από 13 σεζόν και υπέγραψε με τους Ντάλας Μάβερικς, πηγαίνοντας να παίξει δίπλα στους Λούκα Ντόντσιτς και Καϊρί Ίρβινγκ.

Με τα βίντεο να τον δείχνουν να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα, να ευστοχεί δηλαδή σε μακρινά σουτ, όλο το καλοκαίρι και την ανυπομονησία των φίλων των Μάβερικς να εκτοξεύεται.

Στον λογαριασμό της ομάδας, μάλιστα, οι Μαβς πόσταραν ένα βίντεο με τον ίδιο να φορά τα μπλε και να κάνει την προπόνησή του, δίνοντας ακόμα έναν λόγο αδημονίας ενόψει της σεζόν που έρχεται. Με την επιστροφή του ως αντίπαλο του Γκόλντεν Στέιτ στο Σαν Φρανσίσκο να έχει προγραμματιστεί για τη 13η Νοεμβρίου. Ο Τόμπσον έκλεισε την περασμένη σεζόν με 77 παιχνίδια στους Γουόριορς, μετρώντας 17.9 πόντους σε περίπου 30 λεπτά συμμετοχής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα