NBA, Ρόουζ: Το ποστάρισμα στο instagram που φουντώνει τις φήμες περί απόσυρσης

Δημήτρης Οικονόμου
NBA, Ρόουζ: Το ποστάρισμα στο instagram που φουντώνει τις φήμες περί απόσυρσης

bet365

Ο Ντέρικ Ρόουζ έμεινε ελεύθερος από τους Μέμφις Γκρίζλις και η απόσυρσή του από το μπάσκετ υπάρχει ως ορατό σενάριο στον ορίζοντα, με τις φήμες να γίνονται ολοένα και περισσότερες.

Είναι αυτό το τέλος του Ντέρικ Ρόουζ από το μπάσκετ; Κανείς δε γνωρίζει με επισημότητα. Ωστόσο ένα ποστάρισμά του στο Instagram έχει αναστατώσει τους απανταχού φανς του, δίχως να ξεκαθαρίζει τι θα γίνει στο μέλλον.

Ο Ρόουζ μόλις πριν από δύο μέρες έγινε waive από τους Μέμφις Γκρίζλις και πλέον κυκλοφορεί ως free agent, κουβαλώντας βέβαια και τους αρκετούς τραυματισμούς που έβαλαν ταβάνι στο τρομερό του ταλέντο. Ο Ρόουζ στα 35 του, πόσταρε στο Instagram του ένα βίντεο με τίτλο «η αναγέννηση, 26/9/24».

Και αφού κράτησε ένα τριαντάφυλλο, έγραψε κάτι στο σημειωματάριό του, το πλάνο έφερε ένα από τα παπούτσια του στο κάδρο καθώς και μια φωτογραφία από την παιδική του ηλικία. Με το φινάλε να τον δείχνει αινιγματικό, μπροστά από μία σκακιέρα. Ο ίδιος άλλωστε έχει πει πως πρόκειται να ανακοινώσει σύντομα κάτι, με τις φήμες για πιθανό τερματισμό της καριέρας του να πληθαίνουν.

Την περασμένη σεζόν στους Γκρίζλιας, ο Ρόουζ κατέγραψε 8.0 πόντους σε σχεδόν 17 λεπτά συμμετοχής, πατώντας όμως το παρκέ μόλις σε 24 παιχνίδια της κανονικής περιόδου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα