NBA: Τέλος εποχής για τον σπουδαίο Ντέρικ Ρόουζ, ανακοίνωσε το φινάλε της καριέρας του

Newsroom
Ντέρικ ρόουζ

bet365

Ένας εκ των μεγαλύτερων what if στο NBA, ο σπουδαίος Ντέρικ Ρόουζ ανακοίνωσε πως η μπασκετική του καριέρα τελείωσε οριστικά.

Το προανήγγειλε με ανάρτησή του και τελικά το έκανε πράξη. Ο Ντέρικ Ρόουζ αφήνει οριστικά το μπάσκετ, όπως έδωσε να φανεί από το βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram, λίγες ημέρες μετά το waive που έγινε από τους Γκρίζλις. Ένα κεφάλαιο που κλείνει με 723 παιχνίδια κανονικής περιόδου και άλλα 52 στα play off, παλεύοντας να επαναφέρει το Σικάγο σε ένδοξες μέρες του παρελθόντος.

Ο 36χρονος, προδομένος από τους τραυματισμούς του, δεν έπιασε ποτέ το ταβάνι της καριέρας του. Αυτό δηλαδή που είδαμε στα παρκέ το 2011, όταν και αναδείχθηκε MVP με τους Σικάγο Μπουλς. Ο νεότερος μάλιστα στην ιστορία.

Ο τραυματισμός του, όμως, στα play off του 2012 έβαλε τέλος σε αυτόν τον εκπληκτικό παίκτη. Και όσα είδαμε από εκεί και έπειτα, ήταν απλά στιγμές και ψήγματα του ταλέντου του.

Παίζοντας στο NBA από το 2008, ο Ρόουζ φόρεσε τη φανέλα των Μπουλς, των Νικς, Των Καβαλίερς, των Τίμπεργουλβς, των Πίστονς και των Γκρίζλις. Στους οποίους τελικά έκλεισε οριστικά το κεφάλαιο μπάσκετ, μιας και τα πόδια του δεν άντεχαν άλλο.

Μεταξύ αυτών, ο τρεις φορές all star από το 2010 έως το 2012, κατέκτησε και δύο χρυσά μετάλλια με τις ΗΠΑ, στα παγκόσμια του 2010 και του 2014.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα