NBA: Ο Ο'Νίλ άφησε εκτός της κορυφαίας πεντάδας όλων των εποχών τον ΛεΜπρόν Τζέιμς

NBA: Ο Ο'Νίλ άφησε εκτός της κορυφαίας πεντάδας όλων των εποχών τον ΛεΜπρόν Τζέιμς

Δημήτρης Οικονόμου
Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς.

bet365

Πεντάδα χωρίς τον ΛεΜπρόν Τζέιμς έφτιαξε ο Σακίλ Ο'Νίλ, όσον αφορά τους κορυφαίους όλων των εποχών στο NBA.

Πάντα απολαυστικός όταν στήνεται μπροστά από μία κάμερα, ο Σακίλ Ο'Νίλ, μίλησε στην «Bild» και απάντησε στο αέναο ερώτημα περί GOAT. Επιλέγοντας τον Μάικλ Τζόρνταν στο σχετικό δίλημμα, αντί του ΛεΜπρόν Τζέιμς.

«Θα πω τον Τζόρνταν. Αλλά πρέπει να το δεις στις διαφορετικές εποχές. Όταν ήμουν παιδί, ο Τζούλιους Έρβινγκ και ο Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ ήταν τα ορόσημα. Όταν ήμουν στο κολέγιο, ο Μάτζικ Τζόνσον και ο Λάρι Μπερντ. Όταν μπήκα στο NBA ο Μάικλ Τζόρνταν και μετά ήρθαν οι Κόμπι και ΛεΜπρόν. Αλλά για εμένα είναι ο Τζόρνταν» ήταν τα λόγια του Σακ.

Και σα να μην έφτανε αυτό το... χτύπημα στον ΛεΜπρόν, ο Ο'Νίλ τον άφησε εκτός της κορυφαίας πεντάδας όλων των εποχών. Τοποθετώντας φυσικά τον εαυτό του μέσα σε αυτήν, μαζί με τους Μάικλ Τζόρνταν, Κόμπι Μπράιαντ, Τζούλιους Έρβινγκ και Καρλ Μαλόουν.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα