Ράπτορς - Κάρτερ: Το εκπληκτικό video για την απόσυρση της φανέλας που έρχεται

Ράπτορς - Κάρτερ: Το εκπληκτικό video για την απόσυρση της φανέλας που έρχεται

Νίκος Καρφής
Κάρτερ

bet365

Οι Ράπτορς έφτιαξαν ένα εντυπωσιακό video με αφορμή την απόσυρση της φανέλας του Βινς Κάρτερ που θα γίνει στις 2 Νοέμβρη.

Eίναι ένας εκ των θεαματικότερων παικτών στην ιστορία του ΝΒΑ και ο κορυφαίος dunker ever. Ο σπουδαίος Βινς Κάρτερ θα δει την φανέλα του να αποσύρεται από τους Νετς την επόμενη σεζόν και φυσικά το ίδιο θα γίνει από τους αγαπημένους του, Ράπτορς

O Vinsanity ήταν εκείνος που έβαλε την πόλη του Τορόντο στον… χάρτη του ΝΒΑ και την βοήθησε να αναπτυχθεί και να… απογειωθεί παρέα με εκείνον, ενώ πριν δεν της έδινε σημασία κανείς.

Οι Ράπτορς θα αποσύρουν τη φανέλα του Air Canada σε τελετή που θα πραγματοποιηθεί στις 2 Νοεμβρίου και την αναμέτρηση με αντίπαλο τους Σακραμέντο Κινγκς και αναμένεται να ραγίσουν καρδιές για τον Showman που πάντα αψηφούσε την βαρύτητα.

Ο Κάρτερ πέρασε τα πρώτα χρόνια της καριέρας του στην ομάδα του Καναδά, φορώντας τη φανέλα της από το 1998 μέχρι και το 2004, τρελαίνοντας κόσμο με τα εντυπωσιακά καρφώματα του και τα όσα έκανε στο παρκέ. Μάλιστα, αυτή θα είναι η πρώτη φορά που οι Ράπτορς θα αποσύρουν τη φανέλα ενός αθλητή.

Οι Καναδοί έφτιαξαν ένα φοβερό video για τον Κάρτερ, με τη φανέλα του να είναι κρεμασμένη σε διάφορα σημεία!

Απολαύστε το

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα