Τίμπεργουλβς: Έπρεπε να... ξεφορτωθούν Ριντ και Αλεξάντερ-Γουόκερ για να κρατήσουν Τάουνς

Τίμπεργουλβς: Έπρεπε να... ξεφορτωθούν Ριντ και Αλεξάντερ-Γουόκερ για να κρατήσουν Τάουνς

Νίκος Καρφής
Ο Καρλ Άντονι Τάουνς.

bet365

H Mινεσότα έπρεπε να χάσει δύο σημαντικούς παίκτες του rotation για να κρατήσει τον Καρλ-Άντονι Τάουνς.

Aπό το Σάββατο 28/9 είναι γνωστό πως οι Νιου Γιορκ Νικς απέκτησαν με trade τον Καρλ Άντονι Τάουνς από τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς. Ο Τάουνς πάει στη Νέα Υόρκη για να συναντήσει το... παρεάκι του Villanova (Μπράνσον, Μπρίτζες, Χαρτ), ενώ Τζούλιους Ραντλ, Ντόντε ΝτιΒιτσέντζο και ένα μελλοντικό draft pick πρώτου γύρου κατέληξαν στους Τίμπεργουλβς.

Σύμφωνα με το Athletic οι λύκοι θα έπρεπε να διώξουν τους Ναζ Ριντ και Νίκειλ Αλεξάντερ-Γουόκερ για να κρατήσουν τον Δομινικανό ψηλό εξαιτίας οικονομικών λόγων. Κάτι που τελικά δεν έγινε.

O Tάουνς δεσμεύεται με τετραετές συμβόλαιο αξιας 220 εκατ. δολαρίων. O Ριντ προσφέρει λύσεις στις θέσεις 4 και 5, ενώ έχει αξιόπιστο τρίποντο. Αναδείχθηκε πέρυσι έκτος παίκτης της σεζόν. Από την πλευρά του ο Γουόκερ, προσφέρει ανάσες στον Έντουαρντς στη θέση «2».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα