Γιός Μουτόμπο: «Ο πατέρας μου είχε την πιο αγνή καρδιά που γνώρισα ποτέ, θα είναι για πάντα ο ήρωας μου»

Γιος Μουτόμπο

bet365

Λίγες ώρες μετά την είδηση του θανάτου του Ντικέμπε Μουτόμπο που σόκαρε τον μπασκετικό κόσμο, ο υιός του, Ράιαν Μουτόμπο ανάρτησε στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα συγκινητικό μήνυμα για τον πατέρα του.

Ο 58χρονος Hall of Famer «έχασε τη μάχη με τον καρκίνο», βυθίζοντας στη θλίψη τους λάτρεις του μπάσκετ και όχι μόνο, με τον υιό του Ράιν να γράφει το δικό του μήνυμα για την απώλεια του πατέρα του, υπογραμμίζοντας την σπουδαιότητα του «γίγαντα» των παρκέ του ΝΒΑ, ως άνθρωπος και προσωπικότητα.

Tο μήνυμα του Ράιν Μουτόμπο λίγο μετά την απώλεια του πατέρα του

«Ο μπαμπάς μου θα είναι για πάντα ο ήρωας μου. Όχι λόγω της επιτυχίας του, όχι λόγω των εκατομμυρίων φίλων που τις τελευταίες τέσσερις δεκαετίες τον γνώρισαν και τον αγάπησαν. Ο μπαμπάς μου είναι ο ήρωας μου γιατί απλά νοιαζόταν. Παραμένει η πιο αγνή καρδιά που έχω γνωρίσει ποτέ. Κάποιες φορές νόμιζα πως ο μπαμπά μου είναι υπεράνθρωπος. Ο μπαμπάς μου όμως ήταν ένας κανονικός άνθρωπος που δεν δίσταζε ποτέ τιμά τον κόσμο, τους ανθρώπους του και Τον δημιουργό Του. Αγαπούσε τους άλλους με όλη του την καρδιά. Αυτό ήταν που τον έκανε τόσο αγαπητό. Αυτό είναι που τον έκανε αληθινό».

@Photo credits: twitter/sportscenter

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα