Γουεμπανιαμά: Πήρε 12 κιλά ενόψει της 2ης σεζόν του στο NBA

Γουεμπανιαμά: Πήρε 12 κιλά ενόψει της 2ης σεζόν του στο NBA

Newsroom
Βίκτορ Γουεμπανιάμα

bet365

Ο Βίκτορ Γουεμπανιαμά μπορεί να υστερούσε με μυϊκά κιλά πέρυσι, αλλά όπως φαίνεται έβαλε πλώρη να παρουσιαστεί καλύτερος και πιο δυνατός στην 2η σεζόν του στο NBA.

Όπως όλες οι ομάδες του NBA, έτσι και οι Σαν Αντόνιο Σπερς πραγματοποίησαν την ετήσια Media Day όπου ο Βίκτορ Γουεμπανιαμά παρουσιάστηκε πιο... ογκώδης σε σχέση με πέρυσι.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν, ο πανύψηλος Γάλλος φόργουορντ «έβαλε» 12 κιλά σε σχέση με πέρυσι με αποτέλεσμα να φτάσει τα 107 κιλά σε σχέση με τα 95 που ήταν όταν πρωτοεμφανίστηκε στο καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη πριν από ακριβώς έναν χρόνο.

Ο Γουεμπανιαμά έκανε αμέσως αίσθηση στο NBA καθώς πήρε το βραβείο του καλύτερου rookie της χρονιάς, ενώ ψηφίστηκε στην 2η θέση όσον αφορά τον καλύτερο αμυντικό! Κατά τη διάρκεια της πρώτης σεζόν του στο NBA, μέτρησε κατά μέσο όρο 21.4 πόντους, 10.6 ριμπάουντ, 3.9 ασίστ και 3.6 τάπες!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα