Ντόντσιτς: «Στόχος το πρωτάθλημα, απίστευτο που έχουμε και τον Κλέι Τόμπσον»

Ντόντσιτς: «Στόχος το πρωτάθλημα, απίστευτο που έχουμε και τον Κλέι Τόμπσον»

Γιώργος Κούβαρης
Ο Λούκα Ντόντσιτς.

bet365

Ο Λούκα Ντόντσιτς δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την προσθήκη του Κλέι Τόμπσον, ενώ ήταν ξεκάθαρος όσον αφορά τον στόχο των Ντάλας Μάβερικς.

Ο Σλοβένος σούπερ σταρ είδε τους Ντάλας Μάβερικς να ενισχύονται ακόμα περισσότερο με την προσθήκη του Κλέι Τόμπσον στην περιφέρεια, συνθέτοντας τη... δική τους «big three» μαζί με τον Καϊρί Ίρβινγκ.

Στο περιθώριο της Media Day, ο Λούκα Ντόντσιτς μίλησε για τον πρώην σταρ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι απίστευτο! Μιλάμε για ένα παίκτη που έχει κατακτήσει τέσσερις φορές το πρωτάθλημα. Πρόκειται για έναν απίθανο παίκτη και ανυπομονώ να παίξω μαζί του!» και συνέχισε:

«Όταν έχουμε τη μπάλα στα χέρια εγώ και ο Καϊρί, τότε δεν θα τη γλιτώσεις από τον Κλέι. Αν τον αφήσεις ελεύθερο θα ευστοχήσει. Γι' αυτό και θα είναι πολύ σημαντικό το spacing στον τρόπο παιχνιδιού μας» ενώ όσον αφορά τον στόχο της ομάδας του; Δεν χρειάστηκε να πει πολλά: «Το πρωτάθλημα. Αυτός είναι ο στόχος!»

Κατά τη διάρκεια της προηγούμενης σεζόν, ο Λούκα Ντόντσιτς αγωνίστηκε σε 70 ματς της κανονικής περιόδου έχοντας κατά μέσο όρο 33.9 πόντους, 9.2 ριμπάουντ, 9.8 ασίστ και 1.4 κλεψίματα.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα