Πολ Τζορτζ: «Πρώτη φορά παίζω ταυτόχρονα με έναν ελίτ γκαρντ και έναν ελίτ ψηλό στην καριέρα μου» (vid)

Πολ Τζορτζ: «Πρώτη φορά παίζω ταυτόχρονα με έναν ελίτ γκαρντ και έναν ελίτ ψηλό στην καριέρα μου» (vid)

Newsroom
george
Ο Πολ Τζορτζ εξέφρασε την πεποίθησή του για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ που έρχεται και θα τον βρει με τη φανέλα των Φιλαδέλφεια Σίξερς.

Μετά από μια πενταετία στους Λος Άντζελες Κλίπερς, ο Πολ Τζορτζ ανοίγει ένα κεφάλαιο στην καριέρα του στο ΝΒΑ το οποίο θα τον βρει στην Φιλαδέλφεια για λογαριασμό των Σίξερς και με συμπαίκτες τον Τζόελ Εμπίντ και Ταϊρίς Μάξι.

Παραχωρώντας δηλώσεις στο πλαίσιο της Media Day της ομάδας, ο 34χρονος φόργουορντ τόνισε μεταξύ άλλων πως για πρώτη φορά στην 15ετη καριέρα του θα αγωνιστεί με έναν ελίτ πόιντ-γκαρντ και έναν ελίτ ψηλό την ίδια στιγμή, αναφερόμενος φυσικά στους Μάξι και Εμπίντ.

«Όλοι εδώ βρίσκονται στην ίδια σελίδα, είναι μια πραγματική αδελφότητα. Θα μπορούσα να πω ότι τα παιδιά απολαμβάνουν να παίζουν μεταξύ τους σε αυτή την ομάδα. Πιστεύω πως θα είναι μια διασκεδαστική χρονιά. Νομίζω είναι η πρώτη φορά που παίζω με έναν ελίτ πόιντ-γκαρντ και έναν ελίτ ψηλό ταυτόχρονα.

Για εμάς απλώς σημασία έχει να κοντράρουμε ο ένας τον άλλον. Κανείς δεν είναι αναγκασμένος να αναλάβει το φορτίο μόνος του, μπορούμε να μοιραστούμε την ευθύνη και πιστεύω θα ρολάρουμε. Λατρεύω να μοιράζω τη μπάλα και να είμαι επιθετικός για να σκοράρω. Νομίζω πως και οι τρεις μας (σ.σ. Μάξι και Εμπίντ) βλέπουμε το παιχνίδι με τον ίδιο τρόπο».

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα