NBA, Λέικερς: Ο Μπρόνι Τζέιμς... ζεσταίνεται από το τρίποντο ενόψει της σεζόν που έρχεται (vid)

NBA, Λέικερς: Ο Μπρόνι Τζέιμς... ζεσταίνεται από το τρίποντο ενόψει της σεζόν που έρχεται (vid)

Newsroom
Μπρόνι Τζέιμς
Το μακρινό του σουτ δοκιμάζει ο Μπρόνι Τζέιμς, με την κάμερα να τον απαθανατίζει στην πρώτη προπόνηση των Λος Άντζελες Λέικερς.

Μετά τις καθιερωμένες Media Day των ομάδων στο NBA, έρχεται η ώρα για την έναρξη της προετοιμασίας. Και στο Λος Άντζελες, όσον αφορά τους Λέικερς, η σεζόν προβλέπεται ιστορική. Ακόμα και αν οι Λέικερς δεν καταφέρουν να επιστρέψουν στο επίπεδο που ανήκουν.

Ο σούπερ σταρ της ομάδας, ΛεΜπρόν Τζέιμς θα αγωνιστεί παρέα με τον γιο του Μπρόνι και αυτό από μόνο του δημιουργεί μία υπέροχη ιστορία. Οι δυο τους φωτογραφήθηκαν με τις χαρακτηριστικές κίτρινες φανέλες και ο Μπρόνι έπιασε δουλειά.

Με την κάμερα να τον απαθανατίζει στην πρώτη προπόνηση των «λιμνανθρώπων» να δοκιμάζει μερικά μακρινά σουτ και να σημαδεύει με ακρίβεια. Και η ανυπομονησία ενόψει της νέας σεζόν να χτυπάει... κόκκινο.

Τα σουτάκια του Μπρόνι Τζέιμς στην προπόνηση των Λέικερς

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα