Αντετοκούνμπο, Video: Ο... χορός του Γιάννη ενόψει της σεζόν που ξεκινάει

Αντετοκούνμπο, Video: Ο... χορός του Γιάννη ενόψει της σεζόν που ξεκινάει

Δημήτρης Οικονόμου
Μπακς
Με ένα μίνι χορευτικό, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδειξε πως ανυπομονεί να ξεκινήσει η νέα σεζόν του NBA και να κυνηγήσει ξανά τα όνειρά του με τους Μπακς.

Στο NBA οι ομάδες βρίσκονται στην περίοδο της προετοιμασίας τους και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν έκρυψε την ανυπομονησία του για τη σεζόν που έρχεται.

Ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς ανέβασε ένα ποστ στο Instagram του, για να δείξει αν και καθισμένος τις χορευτικές του ικανότητες. Ο Αντετοκούνμπο έδειξε να το διασκεδάζει, συνοδεύοντας το συγκεκριμένο βίντεο με τη λεζάντα «Όταν ξέρεις πως η σεζόν στο NBA πρόκειται να ξεκινήσει».

Με τους Μπακς να μπαίνουν σε μία σεζόν έχοντας υψηλότερες βλέψεις, σε σχέση με όσα πέτυχαν πέρσι όπου δεν κατάφεραν να λύσουν τα αγωνιστικά τους ζητήματα και προδόθηκαν από τους τραυματισμούς των ηγετών τους. Μάλιστα ο ίδιος ο Αντετοκούνμπο, που οδήγησε την Εθνική έως την οκτάδα των Ολυμπιακών Αγώνων, τόνισε προ ημερών σε δηλώσεις του ότι αρκετοί παίκτες μετά από ένα τουρνουά της FIBA, κάνουν εκπληκτικές χρονιές στο NBA. Κάτι που φυσικά θέλει να κάνει και ο ίδιος τη νέα σεζόν με τους Μπακς.

Το ποστ του Γιάννη Αντετοκούνμπο

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα